Dues demostracions donen per finalitzada l’exitosa temporada del Club de Twirling de l’Ametlla de Mar

Comparteix

El Club de Twirling de l’Ametlla de Mar va donar per finalitzada la temporada el diumenge passat, amb les demostracions que van protagonitzar les seves atletes a la Plaça Nova i el Parc Públic de Tres Cales respectivament.

L’entitat calera restarà unes setmanes de descans fins a l’inici de la nova temporada, que coincidirà amb l’organització de l’estage del dia 7 de setembre amb la participació de tres professors de renom internacional, Alexandre Claveau, entrenador de l’equip campió de la Copa del món, Alexandra Boissinot, entrenadora de la Campiona d’Europa i Sabrina Pean, actual campiona d’Europa per parelles.

Entre els objectius de cara a la pròxima temporada, el club calero s’ha marcat els de millorar els resultats a les competicions nacionals i estatals, la participació màxima a la Copa d’Europa de Blanes i la classificació d’atletes al Campionat del Món que se celebrarà a Itàlia.

Una de les novetats que s’han incorporat als entrenaments del club aquesta temporada, ha estat el treball de preparació mental amb l’ajuda d’una psicòloga esportiva, fet que ha contribuït a la millora del rendiment de les atletes.

Cal recordar que l’entitat calera va assolir dues medalles de plata en la passada Copa del Món disputada a Limoge a França, en la que hi van participar cinc de les seves atletes. Van ser les assolides per David Accensi en la modalitat de Solo Artístic Adult A i per les germanes Widet i Núria Ettibari en la modalitat de Parelles Artístic Adult A.

Comparteix