S’inicia la temporada de mitja veda de caça

Comparteix

La Societat de Caça La Cala podrà sortir a caçar els diumenges 25 d’agost, l’1 i el 8 de setembre i el dimecres 28 d’agost, el colomi la tórtora autòctona, sense gos. La plena temporada de caça començarà el dia 13 d’octubre i s’allargarà fins al primer diumenge de febrer.

Els caçadors caleros inicien aquest diumenge la cacera d’aquestes petites aus, amb poques novetats respecte a l’any anterior. De fet, la normativa és la mateixa però el calendari ha variat i de quatre diumenges es passarà a caçar tres diumenges i un dimecres.

El president de La Societat de Caça La Cala, Albert Bouzas, explica el canvi del calendari i remarca que aquest tipus de cacera desperta poc interès per part dels caçadors caleros.

A partir del 13 d’octubre, s’obrirà la plena cacera i els caçadors podran anar a caçar el conill, la perdiu i el porc senglar, fins al primer diumenge de febrer. En general, les previsions pel conill i el porc senglar són bones ja que hi ha molta densitat, en canvi de la perdiu, no s’esperen gaires exemplars.

Comparteix