El Poliesportiu Municipal acull el segon i últim taller de defensa personal femenina

Comparteix

Es tracta d’un taller gratuït que ha organitzat l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, a càrrec de l’especialista en sistemes integrals d’autodefensa, Albert Rosa.

Aquest dimarts a la tarda tindrà lloc al Poliesportiu Municipal Galetet, el darrer dels dos tallers de Defensa Personal Femenina que l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar a través del CEM La Cala, ha organitzat aquest mes d’agost.

El primer taller va tenir lloc divendres passat i aquesta tarda a partir de les 18 h i fins a les 20 h, tindrà lloc la segona sessió, totalment gratuïta, a càrrec de l’instructor Albert Rosa, especialista en sistemes integrals d’autodefensa.

El regidor d’Esports, Jordi Llaó, considera que davant d’algunes situacions que malauradament es produeixen, les dones poden tenir en l’autodefensa, un recurs a l’abast.

El taller ofereix consells i tècniques d’autoprotecció, postures defensives, punts de pressió i de colpeig, estris i elements funcionals de protecció, i nocions sobre legítima defensa, victimologia, llenguatge corporal i mitjans per demanar ajut.

Comparteix