Dues plates pel Twirling calero a la Copa del Món

Comparteix

Les germanes Widet i Núria Ettibari i David Accensi han aconseguit el segon lloc del podi en Artistic Pair i Twirl, respectivament.

Màxima celebració al Club Twirling l’Ametlla de Mar després dels extraordinaris resultats aconseguits, aquest dijous, en la final de la Copa Internacional celebrada a Limoges (França). L’atleta David Accensi en individual i les germanes Widet i Núria Ettibari en duet han aconseguit la medalla de plata en les seves respectives categories.

Accensi s’ha proclamat segon del món en la modalitat Artistic Twirl adult A després d’un brillant exercici amb el bastó. I les germanes Ettibari han assolit la segona plaça en l’Artistic Pair adult A. Totes dues també van competir a la final en individual, aconseguint una 5a i 10a posició respectivament.

Comparteix