‘Poemes al Vent’ farà un homenatge a la terra

Comparteix

Una trentena de poetes recitaran dissabte a la tarda a la plaça de l’Amerat.

La poesia omplirà dissabte l’Ametlla de Mar. L’associació ‘Poemes al Vent’ oferirà un recital poètic que homenatjarà la terra. Hi participaran una trentena de poetes de les Terres de l’Ebre i el Matarranya, entre ells una desena de caleros.

Aquest serà el primer cop que l’entitat faci un recital a l’aire lliure, aprofitant les bones temperatures, per obrir més la poesia al públic. El president de ‘Poemes al Vent’, Rafel Jornet, remarca que l’homenatge a la terra estarà personificat per cada poeta.

Acompanyant el recital hi haurà una actuació de guitarres i un dibuixant. A més, al finalitzar l’homenatge es farà un tast de vins de Gandesa. L’acte serà a les 19 h a la plaça de l’Amerat, i compta amb la col·laboració de l’Ateneu Calero de la SCER i l’Ajuntament.

Escolta l’entrevista sencera amb Rafel Jornet, president de ‘Poemes al Vent’:

Comparteix