L’ocupació turística es preveu del 90% durant l’agost

Comparteix

Els allotjaments i establiments hotelers estan aquests dies pràcticament plens, després d’un juliol on l’ocupació ha estat d’un 70% de mitjana.

El sector turístic de l’Ametlla de Mar registrarà una ocupació al voltant d’un 90% durant l’agost. Els allotjaments i establiments hotelers estan fregant el ple aquests dies, coincidint amb el període de més activitat de la temporada alta. El mes de juliol s’ha tancat amb un 70% d’ocupació mitjana al municipi.

Després d’unes bones dades als mesos de maig i juny, els hotels han superat les previsions d’inicis d’estiu i han aconseguit un 85% d’ocupació en l’últim mes. Els càmpings i els habitatges d’ús turístic han fregat el 65%, tot i tenir un descens respecte el juliol de l’any passat.

Damià Llaó és el gerent de l’Àrea Municipal de Turisme:

El sector espera que les reserves de darrera hora permetin mantenir l’alta ocupació durant tot l’agost, tant en els allotjaments hotelers com en els de lloguers, i que el bon temps permeti allargar la temporada durant el setembre.

Comparteix