Comencen les festes d’estiu de la urbanització Calafat

Comparteix

De l’1 al 7 d’agost, hi haurà la fira d’atraccions instal·lada a la zona comercial on també hi haurà actuacions musicals i festa de l’escuma.

Calafat ja ha donat el tret de sortida a una setmana intensa festiva amb motiu de la seva festa veïnal. Des del dia 1 i fins al 7 d’agost, la fira d’atraccions estarà instal·lada en aquesta urbanització de l’Ametlla de Mar. De fet, aquest dijous s’ofereixen descomptes d’un 50% en els tiquets.

Els bars i restaurants de la zona comercial són enguany els qui han preparat una programació musical per amenitzar les festes. Per exemple, divendres a la nit hi haurà ball amb el grup Triband i dissabte un espectacle de flamenc en viu i així com sessions de DJ.

A més, com a novetat, al port de Calafat també hi haurà sessions de DJ els vespres de divendres i dissabte. Per tancar les activitats del cap de setmana, diumenge a la nit s’ha organitzat la tradicional festa de l’escuma a la pista de futbol. Tot i això, la fira seguirà instal·lada fins dimecres.