L’Ajuntament intensifica la neteja a la via pública aquest estiu

Comparteix

Entre les millores, destaca l’increment de neteges amb aigua a pressió en les zones més transitades.

La regidoria d’Obres i Serveis reforça la neteja dels carrers i places del municipi durant l’estiu. Per fer-ho, el consistori ha contractat nous operaris per la brigada municipal que s’encarreguen de la neteja dels espais públics.

La reorganització de l’equip de neteja, amb la incorporació del nou personal, ha permès doblar els torns i disposar d’operaris durant tot el dia, dilluns a diumenge. Això comporta un augment de les hores de neteja i, conseqüentment, “una millora de la imatge de poble” afirma el regidor d’Obres i Serveis, Vicenç Llaó.

En aquest sentit, Llaó ha demanat la col·laboració ciutadana per mantenir aquests espais públics nets. Per exemple, insisteix en que els propietaris de gossos tirin aigua als pixats o que es llencin les escombraries d’acord amb l’horari permès per evitar males olors i que es faci dins els contenidors.

Precisament, aquestes són alguns dels temes que formaran part de la campanya ‘M’estimo la Cala’, que la nova regidoria de Civisme està redactant.

Comparteix