L’Ajuntament inicia un pla per millorar l’accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda

Comparteix

L’adaptació de voreres i pas de vianants en determinats punts del municipi permetrà eliminar i minimitzar les barreres arquitectòniques existents. Les primeres actuacions s’estan materialitzant a l’avinguda de l’U d’octubre.

A hores d’ara, ja s’han eliminat els esglaons que hi havia a la vorera annexa a l’Escola Sant Jordi i s’han habilitat rampes senyalitzades. El següent pas serà donar continuïtat a la vorera cap al carrer Hort d’Albacar. Les obres han començat per aquest punt donada la proximitat amb la Residència L’Onada. Vicenç Llaó és el regidor d’Obres i Serveis:

El pla contempla l’adaptació de les voreres, en diferents fases, fins a arribar al Mercat Municipal, aconseguint així un traçat accessible per les persones amb mobilitat reduïda. Posteriorment, també s’estudiarà ampliar l’itinerari fins a connectar-lo amb el port pesquer i centre històric de l’Ametlla de Mar.

Comparteix