Més metges al CAP durant l’estiu per atendre els desplaçats

Comparteix

El Centre d’Atenció Primària de l’Ametlla de Mar ofereix atenció continuada tot l’any.

Salut reforça la plantilla del CAP de l’Ametlla de Mar per la temporada d’estiu. L’increment de població durant aquests mesos al municipi també comporta una afluència més important d’usuaris al centre de salut. Per aquest motiu, s’han incorporat dos metges més a l’equip que atendran a les persones desplaçades.

Des de Sant Joan i fins a l’11 de setembre, el Centre d’Atenció Primària reforça el servei sanitari augmentant el nombre de professionals per fer front a l’increment de demanda mèdica que es produeix a la població en el període estival. El regidor de Salut, Joan Manel Tello, recorda que és un servei aconseguit ara fa uns anys.

Per altra banda, el SEM reforça l’atenció d’emergències al municipi amb una ambulància els mesos d’estiu, operativa les 24 hores al dia, que se suma al vehicle d’intervenció ràpida (VIR) amb base al carrer Goya. També cal afegir-hi l’ambulància del Servei d’Urgències Municipal (SUM) que està operativa durant tot l’any.

Comparteix