L’Espai Jove Bon Repòs es transforma en un taller de manualitats

Comparteix

Les Dones Endavant ofereix fins a tres cursos aquest estiu de decorar teules, fer marcs de fotografies o pinta-roba.

Les manualitats tornen a ser les protagonistes dels tallers d’estiu que organitzen les Dones Endavant. Els primers cursos han estat de decoració de teules i de crear marcs de fotografia, però continuaran amb la oportunitat de personalitzar samarretes.

Són els tres cursos que l’associació de dones de l’Ametlla de Mar imparteix a l’Espai Jove Bon Repòs, per a nens i nenes entre 5 i 12 anys. Una desena d’infants van participar en el taller de decorar teules amb pasta Dass, celebrat la passada setmana.

Aquest dijous a la tarda va tenir lloc un per elaborar els seus propis marcs de fotografies amb palets de fusta. I per últim, els dies 13 i 14 d’agost es farà un taller de pinta-roba. La presidenta de les Dones Endavant, Cinta Garcia, explica quins materials s’utilitzaran.

Per participar en aquest darrer taller, cal inscriure’s prèviament a l’oficina de Festes de l’Ajuntament, a partir del 5 d’agost. Les places són limitades. Els tallers estan organitzats amb la col·laboració de la regidoria de Festes.

Comparteix