Gaseni (ERC) i Gómez (Junts), nous consellers comarcals

Comparteix

Dilluns van prendre possessió del càrrec en el ple on el republicà Xavier Faura va ser proclamat president del Consell Comarcal del Baix Ebre.

Dos caleros formen part del nou ple del Consell Comarcal del Baix Ebre. Aquest dilluns, l’alcalde Jordi Gaseni (ERC) i el regidor a l’oposició Joan Pere Gómez (Junts) van prendre possessió del seu càrrec durant el ple d’investidura del republicà Xavier Faura com a nou president de l’ens comarcal.

Faura va ser escollit amb els vots dels onze consellers d’Esquerra i els dos Movem, amb qui han pactat per governar els pròxims quatre anys. El nou president va manifestar que el Consell ha de ser l’altaveu reivindicatiu del territori, per això us proposo que sigui l’espai de debat on alcaldes i càrrecs electes consensuem el model de creixement del Baix Ebre.

L’alcalde de l’Ametlla de Mar serà un dels membres del nou govern del Baix Ebre. Amb tota probabilitat, Gaseni ocuparà una de les vicepresidències. Està previst que, en els pròxims dies, es faci públic el cartipàs de l’ens comarcal. Per la seva part, Gómez estarà a l’oposició aquest mandat. Tots dos van prometre el seu càrrec per la República Catalana.

Comparteix