La Diada dels Fideus Rossejats complirà diumenge un quart de segle de vida

Comparteix

Aquest típic plat mariner serà el protagonista aquest cap de setmana a l’Ametlla de Mar, en forma de concurs popular i degustacions gastronòmiques.

Els més matiners de la Diada seran els participants en el concurs. A partir de les 10 h, una trentena de cuiners i cuineres s’instal·laran al port pesquer per elaborar el seu millor plat de fideus rossejats. El jurat escollirà els sis millors plats que s’emportaran 150 euros cadascun.

Maite Boquera és la regidora de Turisme:

Paral·lelament, a partir de les 11 h, els visitants podran tastar els fideus rossejats, però també polp amb patates i seitó fregit, en una gran zona de degustació on també hi haurà una mostra de vins de la DO Terra Alta. També hi haurà l’actuació musical de la Xaranga Suquet Calero.

Per primer cop, la Diada dels Fideus Rossejats ha vingut separada de les Jornades Gastronòmiques, per fer-la coincidir amb la Trobada de Vela Llatina. Tot i això, es preveu una alta participació per celebrar el 25è aniversari.