Creu Roja ha iniciat la temporada a cinc platges i cales de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Aquest dilluns, el servei de vigilància, salvament i socorrisme es va posar en marxa a les platges caleres amb Bandera Blava, que funcionarà fins al 31 d’agost, en horari d’11 h del matí a 19 h de la tarda, tots els dies de la setmana.

Les platges de cala Calafató, cala Forn, Sant Jordi, Pixavaques i l’Alguer comptaran, un any més, amb aquest servei format per 17 professionals de l’àmbit de socorrisme i salvament. Enguany, la prevenció seguirà sent la principal prioritat: els socorristes estaran pendent d’alertar els banyistes de conductes imprudents i donaran consells de prevenció.

Pilar López, tècnica de Creu Roja:

A més de la vigilància en aquestes les cinc platges, Creu Roja també compta amb una embarcació de Salvament Marítim per poder actuar a la resta de la costa calera.