Ivan Romeu serà l’entrenador del 1r equip de la Cala

Comparteix

El club calero ha apostat per l’exporter Ivan Romeu, exjugador i entrenador del futbol base durant més d’una dècada.

El 1r equip de futbol de la Cala ja té entrenador. El club calero ha apostat per l’exporter Ivan Romeu, un home de la casa, exjugador i entrenador del futbol base durant més d’una dècada, al que li donarà l’oportunitat de debutar com a entrenador d’un equip amateur.

Ivan Romeu ha contestat afirmativament a la proposta per entrenar el 1r equip de futbol de la Cala. La resposta s’ha fet esperar i ahir a la tarda, el club calero ja ho va publicar a les xarxes. L’excapità de la Cala i entrenador durant 12 temporades del futbol base calero viurà d’aquesta manera la seva primera experiència com a entrenador d’un equip amater i ho farà al seu poble.

Sergi Quintana, president del club, parla de la contractació de Romeu.

L’arribada de Romeu aportarà tranquil·litat a l’equip, després d’unes setmanes d’incertesa per la contractació d’un director esportiu, la llista de baixes i la negativa d’alguns pesos pesants a renovar. De fet, la major part dels jugadors locals, tant els que estaven a la llista inicial de baixes, com els que no volien renovar, han acabat estampant la seva signatura amb l’equip calero. Si parlem d’incorporacions foranies, a les renovacions de Florin Taidler i Toni Calafat, s’han de sumar les altes de Cristian Paradas procedent de l’Ampolla, Robert Beltran del Remolins Bítem i en les darreres hores d’Aleix Vizcarro de l’Aldeana i Aitor Pujades, que la temporada passada va disputar 6 partits amb la samarreta arlequinada i va abandonar el club per desavinences amb l’entrenador.

Actualment la plantilla ja compta amb 18 jugadors a l’espera de concretar algun fitxatge més.

Comparteix