El govern municipal configura el nou cartipàs

Comparteix

S’estructurarà en l’alcaldia i set regidories més, on s’incorporen àrees com Civisme, Territori, Igualtat i Recursos Humans.

L’equip de govern de l’Ametlla de Mar s’organitzarà amb set regidories. L’alcalde Jordi Gaseni ha avançat quin serà el cartipàs municipal per aquest mandat, que el ple aprovarà la setmana vinent. Entre les novetats, destaca la creació de les àrees de Civisme, Territori, Igualtat i Recursos Humans.

«Hem creat algunes regidories noves per incidir en l’àmbit del civisme, la igualtat o els recursos humans», explica l’alcalde afegint que «després tenim les àrees més clàssiques però que engloben totes les polítiques que volem desenvolupar aquest mandat». Gaseni també ha destacat que l’augment de sis a vuit a govern permetrà «repartir millor les responsabilitats».

La primera tinenta d’alcalde serà Jani Brull, qui assumirà la regidoria d’Educació, Cultura, Formació i Treball. El regidor Vicenç Llaó s’encarregarà a partir d’ara d’Obres i Serveis, i serà el segon tinent d’alcalde. Mayte Puell continuarà com a regidora de Benestar afegint l’àrea de Famílies i Igualtat, així com la tercera tinença d’alcaldia.

Per la seva banda, Antonio Espuny serà el quart tinent d’alcalde i a la cartera d’Hisenda afegirà la de Territori. El regidor Joan Manel Tello seguirà gestionant la Seguretat Municipal i Salut, i s’afegeix l’àrea de Recursos Humans. La regidoria de Turisme, Comerç i Civisme serà per Maite Boquera, i la d’Esports, Festes i Jovent per a Jordi Llaó.

Comparteix