Les bandes de la Cala i de Tauste oferiran un concert ballador per Sant Pere

Comparteix

El concert, que serà dissabte a la nit al port, repetirà el format de Candelera però amb dues bandes a l’escenari.

La Banda de la Cala oferirà el seu exitós concert ballador les Festes de Sant Pere. La banda de l’Ametlla de Mar actuarà dissabte a la nit amb la Banda Municipal de Tauste, amb qui han fet diversos intercanvis musicals.

El concert serà semblant al que la Banda ofereix per Candelera, amb un repertori de Festa Major, però que interpretaran les dues bandes. El director de la Banda de la Cala, Emilio Cabello, explica com serà aquest concert ballador.

El ball començarà a les 23.30 h a l’escenari del port pesquer. Aquest és el segon cop que els músics d’aquest municipi saragossà participen de les Festes de Sant Pere. A banda del concert, també participaran de la processó marítima del mateix dissabte.