La Cala viurà les Festes de Sant Pere del 28 al 30 de juny

Comparteix

La Festa Major d’estiu arriba aquest cap de setmana, amb un programa atapeït d’actes per a tothom.

Arriba la Festa Major d’estiu de l’Ametlla de Mar. Les festes dedicades a Sant Pere, patró dels pescadors, comencen aquest divendres carregades d’activitats ben diverses que s’allargaran fins diumenge. Un cap de setmana intensiu que la Confraria de Pescadors ha preparat per a tots els públics.

Durant tres dies, el municipi s’omplirà d’actuacions musicals, proves esportives marítimes o sardinades populars. També hi serà present la cultura, amb una exposició sobre l’escola del Pòsit o l’entrega dels premis literaris i de dibuix. Precisament, com a novetat, els actes institucionals de dissabte s’han endarrerit.

Miquel Brull és el patró major de la Confraria de Pescadors de l’Ametlla de Mar:

Un dels actes més esperats d’aquestes festes d’estiu és la processó marítima, que finalitza amb un castell de focs d’artifici. La majoria d’activitats es concentraran als voltants de la nova Confraria, com per exemple les revetlles musicals que comptaran amb bandes de música, orquestres, grups i DJs locals.