Les catifes de flors omplen els carrers de la Cala per Corpus

Comparteix

‘Aladdin’, motius mariners o la sardana entre els dissenys escollits per les agrupacions veïnals i les entitats per guarnir el centre històric del municipi.

Les catifes de Corpus engalanen prop d’un quilòmetre i mig de carrers de l’Ametlla de Mar. Des de dissabte a la tarda i fins a la matinada, agrupacions veïnals i entitats del municipi van estar treballant per confeccionar les catifes i posar-les a punt de cara a diumenge. Aquest 2019 es complien 35 anys d’aquesta festivitat al municipi.

La pel·lícula d’’Aladdin’, elements geomètrics i marítims, o la sardana han estat alguns dels motius d’enguany. Dissenys que han estat confeccionats, majoritàriament, amb més d’un miler de quilos de pedra i safata tintats amb diferents colors. També s’han utilitzat pètals i plantes com el xiprer o la sempreviva.

Els visitants i els veïns del municipi van poder gaudir de les catifes durant tot el diumenge. Com és tradició, a la tarda va tenir lloc la processó de Corpus amb els xiquets i xiquetes que han fet la Primera Comunió enguany. L’acte va comptar amb l’acompanyament musical de la Banda de la Cala.