Hotels i càmpings freguen el ple aquest Sant Joan

Comparteix

El sector turístic comença la temporada alta amb bones dades d’ocupació. La revetlla s’ha viscut amb un nombrós públic a l’Ametlla de Mar.

Els hotels i càmpings de l’Ametlla de Mar freguen la plena ocupació durant el cap de setmana de Sant Joan. El bon temps, les activitats festives i la coincidència del festiu amb dilluns han afavorit l’alta ocupació als establiments turístics.

De fet, durant tots els dies s’ha vist una nombrosa afluència de públic en els actes al carrer, com les catifes de Corpus o el correfoc i la foguera a la platja de l’Alguer. L’alcalde Jordi Gaseni celebra que totes les activitats programades hagin comptat amb una alta participació.

Una ocupació excel·lent durant aquesta revetlla de Sant Joan que dóna el tret de sortida a la temporada alta. Els establiments vénen d’un juny amb una ocupació mitjana d’un 80% en hotels i un 70% en càmpings. Gaseni confia en unes bones dades durant l’estiu.

La previsió pels mesos d’estiu és destacable. De moment, de cara al mes de juliol, ja s’han reservat un 80% de les places disponibles en hotels i un 70% dels càmpings. De cara a l’agost, les xifres s’enfilen fins al 90% i el 80%, respectivament.

Comparteix