El Grup Balfegó invertirà setze milions d’euros en la construcció i posada en marxa de les noves instal·lacions

Comparteix

Un incendi va arrasar, fa un any, la seu central ubicada al polígon industrial de l’Ametlla de Mar. Ara han començat la reconstrucció de les naus, en les que es crearan unes infraestructures adaptades a la nova etapa de gestió de la tonyina roja.

Les obres han començat per construir una nau congelador on emmagatzemar fins a 8.500 tones de peix per alimentar les tonyines que engreixen a les seves instal·lacions marines. El director general de Balfegó, Juan Serrano, comenta que s’ha prioritzat aquesta actuació perquè actualment tenen la carnada repartida en diferents punts de l’Estat.

Un cop finalitzades les obres a la tardor, es començarà a construir la segona nau on s’ubicarà la seu del Grup Balfegó i on es farà el processament de tonyina roja. Aquestes noves instal·lacions incorporaran la tecnologia i la màquina més avançada per a la manipulació de l’espècie i per optimitzar al màxim nivell el servei i la qualitat del producte.

A més de la nova i avançada tecnologia i maquinària, la companyia tonyinaire de l’Ametlla de Mar aprofitarà les noves infraestructures per obrir-les al públic i donar a conèixer in situ tots els processos que s’hi faran. Les naus les podran visitar tant els clients com els escolars, reforçant la seva aposta per difondre l’enfoc i la cultura de la tonyina roja.

Comparteix