L’Escola de Música obre les inscripcions als cursos d’estiu

Comparteix

La gravació de temes musicals o el perfeccionament d’instrument entre les propostes que s’impartiran durant el juliol.

L’Escola Municipal de Música es convertirà en un estudi de gravació aquest estiu. La proposta de tallers inclou diversos cursos per l’enregistrament de temes i la seva postproducció, però també el perfeccionament d’instruments.

Són una mostra dels disset tallers que s’impartiran a l’EMMA durant la primera quinzena de juliol. La proposta més destacada són els cursos per gravar de temes musicals nadalencs, amb la participació de l’ensemble instrumental, del grup de percussió i del conjunt coral.

Anna Vizcarro és la cap d’estudis de l’EMMA:

A banda de les noves tecnologies, també hi haurà espai per la perfecció d’instruments, com el piano, el clarinet, la trompa, l’oboè o la guitarra. Les inscripcions estan obertes i es poden realitzar a les oficines de l’Escola o bé informar-se a emma@ametllamar.cat.

Paral·lelament, aquesta setmana han començat les audicions de final de curs. Cada tarda a la Sala de la Societat, els alumnes oferiran actuacions individuals d’instruments o bé col·lectives amb diferents conjunts.

Comparteix