La 100% Half reuneix 500 triatletes a l’Ametlla de Mar

Jordi Miranda i Adelaida Cabo van imposar-se en el primer lloc de la prova absoluta, mentre que Jordi Bleffi i Maribel Morillas van fer-ho en la olímpica.

500 participants van afrontar aquest diumenge la 100% Half, una triatló de mitja distància puntuable per la Copa Catalana, i la 100% Tri, una prova de distància olímpica menys exigent que també puntuava per la Copa.

Els inscrits van haver d’afrontar tres modalitats esportives. D’una banda, la natació en aigües obertes amb un recorregut d’1,9 km davant de la platja de l’Alguer, que va ser d’1,5 km per als inscrits a la 100% Tri.

També van afrontar un trajecte de 90 quilòmetres en bicicleta que va transcórrer entre el passeig Marítim i el Mas Platé, i que en la 100% Tri es va reduir a 40 quilòmetres.

Per últim, els triatletes van cobrir una distància de 21 quilòmetres de cursa a peu entre el port pesquer i l’Estany, i que va ser de 10 quilòmetres per a la distància olímpica.