Jordi Gaseni, investit de nou alcalde de la Cala

Comparteix

El republicà revalida l’alcaldia gràcies a la majoria absoluta i al suport d’Entesa. Quatre dels tretze regidors s’estrenen aquest mandat.

Jordi Gaseni és investit de nou alcalde de l’Ametlla de Mar. El republicà continuarà aquest mandat al capdavant de l’Ajuntament, gràcies a la majoria absoluta que Esquerra Republicana va aconseguir en les eleccions municipals i al suport del regidor d’Entesa per la Cala amb qui han signat un acord de govern.

Gaseni va revalidar l’alcaldia aquest dissabte, durant el ple de constitució del nou consistori pels pròxims quatre anys. Després de rebre la vara d’alcalde, va agrair la confiança dels caleros i caleres a les urnes, desitjar sort i encerts als nous regidors, afirmar que treballaran pel futur del municipi i va tenir unes paraules pels presos i exiliats.

També va felicitar la regidora electa d’ERC, Mayte Puell, per haver estat mare recentment, justificant la seva absència en el plenari. A la banda de l’oposició, hi seguirà Junts per l’Ametlla de Mar amb quatre regidors. El seu portaveu, Joan Pere Gómez, va felicitar l’alcalde i l’equip de govern i va desitjar-li sort i encerts en el nou mandat.

Tots els regidors d’Esquerra i Junts van jurar el seu càrrec, alguns per imperatiu legal, i després van prometre treballar per la República Catalana. Qui va presidir la mesa d’edat va ser el regidor d’Entesa per la Cala i soci del renovat pacte d’esquerres, Antonio Espuny, que va destacar l’auge de les esquerres al municipi.

Dels tretze regidors que configuren la corporació municipal, quatre s’estrenen en aquest mandat. Són Jani Brull, Maite Boquera i Jordi Llaó d’Esquerra Republicana, i Josep Maria Figueres de Ciutadans, formació que s’estrena en el plenari. El regidor del partit taronja va explicar que treballarà per fer un poble millor

Comparteix