Una vintena d’alumnes de 5è de primària de l’Escola Sant Jordi tornaran a ser els locutors i tècnics de La Cala Ràdio per un dia

Comparteix

Aquest pròxim dijous torna ‘l’Avui la ràdio la fem naltros!’, un projecte educatiu que ofereix l’oportunitat als estudiants de fer tota la programació matinal de l’emissora municipal.

Els quatre programes matinals dels dijous, el ‘Tot a punt’, el ‘Fila zero’, el ‘Sempre amb tu’ i ‘L’Esport al nostre poble’, així com els butlletins informatius horaris, mantindran el format habitual, però les veus que s’escoltaran seran les de l’alumnat participant en el projecte. Un alumnat que també treballarà més aspectes, a banda dels periodístics i tècnics.

Fàtima Garcia és la directora de l’Escola Sant Jordi:

La programació es podrà seguir en directe, des de les 9 h fins a les 13 h, pel 107.3 FM i també per www.lacalartv.cat/directe. El mateix dijous es podrà tornar a escoltar els programes en reemissió, a partir de les 20 h. I el diumenge 16 també es repetiran els espais, durant el matí, que estaran disponibles en el podcast.

Comparteix