L’Ajuntament rebrà una aportació de l’Obra Social “la Caixa” per complementar les ajudes a famílies en situació de vulnerabilitat

Comparteix

Aquest dimecres, la regidoria de Benestar Social i representants de CaixaBank han formalitzat la donació que ascendeix a 2.500 euros.

Els diners aniran destinats a l’adquisició de productes de neteja bàsics i d’higiene personal, a l’elaboració de lots de productes per a nadons i a l’adquisició de llibres i material escolar pel pròxim curs. D’aquesta manera, es complementaran els recursos que ja faciliten des dels Serveis Socials. Mayte Puell és la regidora de Benestar Social en funcions: 

Aquesta aportació s’ha concedit després de valorar el projecte elaborat per l’Equip Bàsic d’Assistència Social Primària, per cobrir econòmicament aquelles necessitats considerades prioritàries pels usuaris atesos. Un projecte que encaixa amb les línies d’actuació L’Obra Social “la Caixa”. Tatiana Caro és directora de la Banca d’Institucions de CaixaBank a Tarragona:

Comparteix