Les inscripcions a les activitats esportives d’estiu ja estan obertes

Comparteix

L’Àrea Municipal d’Esports ha obert el termini, aquest dilluns, per apuntar-se en les múltiples propostes estiuenques. Els casals infantils es consoliden, amb les versions de matí i de tarda, i també les ofertes per abonar-se al complex esportiu.

El Casal Matí s’impartirà de dilluns a divendres, entre les 9 i les 13 h, i està adreçat a infants nascuts entre el 2006 i el 2016. Entre les activitats, destaquen una gran diversitat de modalitats esportives, així com l’anglès, música, escacs o sortides i activitats a la natura, entre altres. Els preus oscil·len des del 60 € una setmana fins als 200 € els dos mesos sencers.

Pel que fa al Casal Tarda, es tracta una activitat que permet l’especialització en disciplines esportives com el futbol, el pàdel, el bàsquet, la gimnàstica rítmica o la natació. L’horari serà de 18.30 a 20 h els dilluns, dimecres i divendres. Els preus per cada campus oscil·len entre els 30 € per una setmana d’activitat, als 80 € pels dos mesos.

Jordi Llaó és tècnic de l’Àrea Municipal d’Esports:

A més, entre les diferents propostes per al públic general, destaca la promoció del cem La Cala que permet l’accés a les instal·lacions, piscines, zona wellness, sala de fitness i activitats dirigides durant els mesos de juliol, agost i setembre per 77  €. Per més informació i inscripcions cal passar pel complex esportiu o trucar el 977 10 38 97.

Comparteix