Controlat l’incendi forestal del Perelló que ha cremat 230 hectàrees

Comparteix

Els Bombers havien estabilitzat l’incendi a primera hora del matí. El foc, que ha estat provocat per una crema de restes agrícoles sense permís, ha calcinat la zona de les Collades.

Els Bombers han donat per controlat, aquesta tarda, l’incendi del Perelló, que ha cremat la zona de les Collades, a l’alçada del parc eòlic. A primera hora del matí, havien aconseguit estabilitzar-lo.

El primer gran incendi de la campanya d’enguany ha cremat 230 hectàrees de pi blanc i matolls. Un 75% de l’àrea cremada pertany a l’Espai d’Interès Natural del Tossal de Montagut.

A hores d’ara, diverses dotacions continuen treballant al llarg dels 17 quilòmetres de perímetre de l’incendi per extingir-lo. La humitat de l’ambient i algun plugim ajuda la feina dels Bombers.

Un incendi que es va originar per la crema d’unes restes agrícoles que no disposaven de permís, segons han assegurat ara els Agents Rurals. El pagès serà denunciat i podria haver de fer front a la responsabilitat civil.

D’altra banda, les persones que van ser desallotjades ahir de diferents masies aïllades han pogut tornar avui al matí als seus domicilis. Aquest és el segon gran incendi que pateix El Perelló en set anys.

Comparteix