El joc net i el respecte, claus en el torneig ‘Valors’ de futbol base

Comparteix

L’equip federat benjamí es va emportar la copa després de guanyar dissabte a l’Aldeana.

El camp de futbol de la Cala va acollir dissabte el torneig ‘Valors’ per les categories benjamí i prebenjamí, que organitza l’Àrea Municipal d’Esports. El torneig, més enllà de treballar la part competitiva, té com a missió inculcar els valors del respecte cap al rival i el món esportiu.

És per aquest motiu que, a la puntuació habitual per partit guanyat, empatat o perdut, es van comptabilitzar altres puntuacions positives per joc net, esportivitat i respecte. De fet, el comportament de tots els equips va ser correcte i no es va haver de sancionar cap club en els més de 40 partits disputats.

Jordi Llaó és tècnic de l’Àrea Municipal d’Esports:

El guanyador del torneig en categoria benjamí va ser l’equip federat de l’Ametlla de Mar, que va guanyar la final per 1-3 a l’Aldeana. Els caleros van eliminar a les semifinals al Miami Platja. En categoria prebenjamí, l’Aldeana va ser qui es va imposar al Jesús i Maria per 0-1, qui van guanyar als Seitonillos caleros.

Comparteix