L’Ametlla de Mar promocionarà el turisme nàutic en la Fira de la Mar

Comparteix

La proposta oferirà, el cap de setmana del 8 i 9 de juny, la possibilitat de realitzar activitats nàutiques a preus especials que es complementaran amb exposicions, tallers mediambientals i xerrades per fer valdre l’essència mediterrània del municipi.

Una desena d’empreses de turisme nàutic oferiran, durant tot el dissabte i també el diumenge al matí, l’experiència de provar les seves activitats amb preus promocionals. Per exemple, es podrà iniciar al món del submarinisme o la pesca recreativa, practicar l’snorkel o el caiac, o fer una sortida amb catamarà, goleta o moto d’aigua per la costa de l’Ametlla de Mar.

Per gaudir d’aquestes experiències, es recomana que les persones interessades facin la seva reserva contactant amb les diferents empreses participants. El director comercial del Tuna-Tour Balfegó, una de les empreses participants, David Puente, comenta que l’objectiu és donar a conèixer les activitats nàutiques que s’ofereixen al municipi.

La Fira de la Mar també comptarà amb una exposició de meduses vives, un simulador d’un submarí, xerrades sobre la pesca del polp i les arts de pesca, visites a les embarcacions i a la Confraria de Pescadors, tallers de reciclatge i de restes marines o una mostra d’artesania relacionada amb el mar i el reciclatge, entre altres propostes per a tots els públics.

Aquestes activitats es realitzaran en diferents punts de la façana marítima, especialment a l’aparcament del port turístic i al Centre d’Interpretació de la Pesca, on també hi haurà instal·lada l’exposició ‘Marviva’, que mostra els residus recollits pels pescadors. El gerent de l’Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó, afirma que permetrà reforçar la marca turística.

Paral·lelament, amb motiu del Dia Mundial dels Oceans, Greenpeace ha organitzat dissabte al migdia una ‘onada humana’ a la platja de l’Alguer. Els voluntaris de l’entitat pintaran les persones participants de color blau per fer una fotografia de grup. Un dels membres del Consell de Greenpeace Espanya, Dani Méndez, explica com es desenvoluparà la iniciativa.

L’esdeveniment arriba a la seva setena edició, amb canvi de nom i un aire renovat, ja que anteriorment es coneixia com a Festa de la Mar.

Comparteix