La urbanització Roques Daurades comptarà amb habitatges de protecció oficial

Comparteix

El ple de l’Ametlla de Mar va aprovar dissabte, per unanimitat, donar compliment a la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que obliga PYDUM a destinar una part dels nous apartaments que construeix a aquesta finalitat.

El consistori haurà de traslladar aquesta demanda al Pla d’Ordenació Urbanística Municipal i també als propietaris dels solars, perquè una part dels habitatges nous siguin de protecció oficial. Encara a Roques Daurades, també es va aprovar per unanimitat un text refós que inclou una zona verda privada, al sector mar, dins del POUM.

Així mateix, entre els punts urbanístics de tràmit, es va acordar el Pla Especial Urbanístic del Càmping Casa Valerosa amb els vots a favor de l’equip de govern (ERC + Compromís) i Plataforma Calera, i l’abstenció del PDeCAT. El plenari també va ratificar el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el Consell Comarcal pel programa de treball i formació.

Jordi Gaseni és l’alcalde i portaveu d’ERC:

Antonio Espuny és el portaveu de Compromís per la Cala:

Joan Pere Gómez és el portaveu del PDeCAT:

Joan Font és el portaveu de Plataforma Calera:

Tot i ser el darrer ple ordinari del mandat, la coincidència amb la jornada de reflexió de les municipals va fer que els grups polítics acordessin no realitzar ni precs ni preguntes. L’alcalde va aprofitar per agrair el treball de tots els regidors i regidores, especialment d’aquells que no seguiran en política el pròxim mandat.

Comparteix