S’obre el període de preinscripció i matrícula a la Llar d’Infants Xerinola

Comparteix

Enguany, el procés de preinscripció i matriculació del centre infantil calero s’han unificat en un sol tràmit.D’aquesta manera, les famílies interessades en apuntar els seus fills i filles al centre, pel curs 2019-2020, tenen temps de fer-ho fins al pròxim 7 de juny.

La Llar d’Infants Xerinola ha modificat la gestió de preinscripció i matrícula, unificant els dos tràmits i facilitant així, la incorporació dels nous infants al curs vinent. Tant la preinscripció com la matrícula és obligatòria per tots aquells pares que volen portar els seus fills al centre, independentment de si comencen a l’inici de curs o més endavant.

La directora de la Llar d’Infants Xerinola, Consol Ferré, remarca que es tracta d’un tràmit molt important per poder planificar el pròxim curs.

Per formalitzar-la, cal dirigir-se al mateix centre de 9 a 13 h, i portar l’original i una fotocòpia de la següent documentació: el DNI del pare o mare –en el cas d’estrangers del NIE– i el del nen o nena si en té, la pàgina del llibre de família del futur alumne, i la targeta sanitària individual de l’infant. També caldrà entregar el formulari de preinscripció.

Comparteix