Junts per l’Ametlla de Mar aposta per ‘despertar’ el municipi

Comparteix

El passat divendres van presentar públicament la candidatura, encapçalada per Joan Pere Gómez, i el programa amb el que es presenten per fer de la Cala ‘un poble de futur’.

Entre les principals propostes, Junts per l’Ametlla de Mar aposta per donar una solució definitiva a les aigües residuals amb la construcció de noves depuradores, però també es fixa en l’àmbit cultural amb el projecte d’una nova biblioteca.

També destaca la voluntat de desencallar la construcció de l’edifici comercial, al costat del CIP, per convertir el port calero en un referent a tot Catalunya. Gómez, que també és gerent de Ports, ha ressaltat que el seu projecte treballarà per fer un poble de futur.

El candidat va deixar clar que és hora de passar pàgina del passat i treballar mirant cap al futur. Donant suport a la candidatura hi estava el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, qui va destacar les capacitats de Gómez per governar la població.

En l’acte, també hi va intervenir la dona del conseller empresonat Josep Rull, Meritxell Lluís, qui va llegir una carta escrita pel mateix Rull des de la presó i dirigida a Gómez, en la qual explicava la seva amistat i transmetia el seu total suport.

Comparteix