La gimcana del Let’s Clean Up recull una gran quantitat de plàstics de la costa sud de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Desenes de participants, la majoria de les quals famílies, van participar dissabte en aquesta original acció de neteja, organitzada per l’associació Graëllsia, en motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

El punt d’inici va ser a la platja de l’Estany Podrit, des d’on van recórrer el litoral fins a la punta de l’Àlia. Durant tot el trajecte, van realitzar diferents proves de descobriment de l’entorn, però també de recollida de deixalles marines. Una de les organitzadors de l’activitat, Eli Bonfill, explica el tipus d’activitats que van realitzar els participants.

En total, durant la gimcana es van aconseguir omplir vuit bosses de grans dimensions amb plàstics marins, però també amb restes d’activitats pesqueres i recreatives arrossegades pels temporals. Aquesta activitat s’emmarca dins l’acord que tenen signat l’Ajuntament i l’entitat per custodiar l’Espai d’Interès Natural de Santes Creus.

Comparteix