Disminueixen les atencions dels Serveis Socials a l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’any passat es van realitzar 2.375 actuacions, un miler menys que l’any anterior, i els equips d’atenció social van atendre 655 persones, una trentena menys que el 2017. Una baixada de contrasta amb l’augment en el conjunt de la comarca.

Les principals problemàtiques van ser les econòmiques seguides de les de mancances socials. En aquest sentit, una de les prestacions que s’ofereix és el Servei d’Ajuda a Domicili, que ofereix suport social a persones amb dificultats, sobretot d’autonomia personal. L’any passat es van realitzar 4.083 hores d’ajuda a l’Ametlla de Mar, 343 menys que el període anterior.

Són un exemple de totes les dades presentades, aquesta setmana, pel Consell Comarcal del Baix Ebre en la memòria anual dels Serveis Socials. La regidora de Benestar Social, Mayte Puell, ha destacat la reducció de les xifres i comenta que l’Ametlla de Mar s’ha millorat el servei amb la incorporació d’un educador social i una administrativa.

En conjunt al Baix Ebre, el 2018 es van realitzar un total de 28.419 actuacions a 6.908 persones. Això representa un 10% més que el 2017.

Comparteix