Rècord de participació en la Diada de la Tonyina Roja amb més de 8.000 tapes servides

Comparteix

El tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques ha estat exitós, amb un miler més de racions servides respecte l’any passat, una alta afluència de públic i el bon temps.

Els participants han pogut degustar, tant dissabte com diumenge, diverses modalitats de tonyina roja en cru i també el tradicional romesco de tonyina, que ha estat el plat estrella. Tot plegat, acompanyat d’unes 1.600 copes de vi de vidre per tastar vins de la DO Terra Alta.

L’alcalde Jordi Gaseni explica que la jornada electoral de diumenge no ha afectat l’assistència de públic a la Diada al parc del Bon Repòs, i afirma que vuit anys després ja s’han consolidat aquestes Jornades al calendari gastronòmic de l’Ametlla de Mar.

Les Jornades no s’aturen i continuaran fins el 12 de maig a una trentena de bars i restaurants de la població que ofereixen menús i tapes elaborats amb tonyina roja. Els menús ronden entre els 30 i 48 euros per persona, mentre que les tapes són a 4 euros amb beguda inclosa.

Comparteix