Joan Pere Gómez serà el cap de llista de Junts per l’Ametlla de Mar

Comparteix

Aquesta és la marca amb la qual el PDeCAT es presentarà a les pròximes eleccions municipals. És el segon cop que Gómez encapçala una candidatura, després que el 2015 ho fes per CiU.

En els darrers comicis, van guanyar les eleccions però el pacte d’esquerres els va deixar a l’oposició. Gómez argumenta que tornarà a presentar-se com alcaldable perquè són hereus d’aquest resultat i no volen deixar orfe aquest espai polític.

Sense avançar noms de les persones que formaran part de la llista, Gómez ha explicat que la candidatura serà transversal, amb més dones que homes, i on estaran representats tots els sectors econòmics i socials del municipi.

Respecte als eixos principals del programa electoral de Junts per l’Ametlla de Mar, el seu cap de llista ha comentat que estaran centrats en la conservació i manteniment dels equipaments municipals, i la consolidació dels serveis públics.

Comparteix