Obre portes el nou Espai Jove Bon Repòs

Comparteix

El casal de la regidoria de Joventut està obert els dies lectius per la tarda, amb l’objectiu de dinamitzar el jovent i ser un espai lúdic. El cap de setmana es reforçarà l’activitat amb les entitats juvenils i familiars locals.

L’antic bar del parc s’ha reconvertit en un casal que obre portes de dilluns a divendres, entre les 16 i les 20.30 h. L’interior s’ha equipat amb diferents activitats recreatives, com jocs didàctics o taules de ping-pong. Vicenç Llaó és el regidor de Joventut:

Cal destacar que el nou Espai Jove és d’accés lliure i per a diferents perfils d’edats. Per complementar l’activitat setmanal, entitats com el Racó dels Joves o la nova associació familiar Plans en Família també dinamitzaran el casal els caps de setmana.

Comparteix