Esquerra posa en valor la seva gestió d’aquests quatre anys

Comparteix

Divendres passat, els republicans van aprofitar l’acte de presentació de la seva candidatura per les municipals, per fer un repàs de la seva acció de govern durant aquest mandat.

El cap de llista, l’actual alcalde Jordi Gaseni, va assegurar que han estat quatre anys “complexos” per l’herència rebuda per l’anterior govern, en què han hagut de fer front a un “desmesurat” deute o la caiguda del pla urbanístic, entre d’altres.

Gaseni va afirmar haver aconseguit els principals objectius marcats com la reducció de l’endentuament sense apujar els impostos, l’obertura de la Residència d’Avis i haver donat una sortida al solar de les Escoles Velles amb un nou aparcament.

Sense desvetllar encara el programa electoral, el candidat d’ERC a l’alcaldia sí que va avançar que els seus principals projectes estaran centrats amb la cultura, l’educació, l’economia i la creació de noves oportunitats de treball al municipi.

Per revalidar l’alcaldia, Esquerra ha configurat una llista igualitària on els vuits primers candidats tenen un perfil definit per les diferents regidories. Són, a banda de Gaseni, Jani Brull, Vicenç Llaó, Mayte Puell, Joan Manel Tello, Maite Boquera, Jordi Llaó i Noèlia Sancho.

En l’acte de presentació, celebrat a la Sala de la Societat, va ser present la portaveu d’ERC Marta Vilalta, qui va donar suport a tota la candidatura. Vilalta va afirmar que “és necessari” que l’Ametlla de Mar continuï sent “republicana”.

Comparteix