L’horari compactat continuarà el curs vinent a l’Escola Sant Jordi

Comparteix

Més d’un 90% de les famílies demanen mantenir l’horari intensiu, que es va posar en marxa l’any 2012.

L’Escola Sant Jordi seguirà amb horari intensiu. El pròxim curs escolar, l’escola de l’Ametlla de Mar continuarà amb l’horari compactat actual, entre les 9 i les 14 h. Així ho ha aprovat el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, després de valorar la petició enviada pel centre educatiu.

Aquest era l’últim curs de la prova pilot de l’horari intensiu, que va començar el curs 2012-2013. L’escola de l’Ametlla de Mar és una de les 25 de tot Catalunya que ofereix, actualment, aquest horari. Des del centre expliquen que la valoració és molt positiva i que les famílies hi estan a favor. Fàtima Garcia és la directora de l’Escola Sant Jordi:

Precisament, un dels requisits per continuar impartint aquesta jornada al centre era una acreditació de suport majoritari de més del 80% del total de famílies. En una enquesta recent, 9 de cada 10 aprova l’horari compactat encara que entre la resta s’hi troben les qui preferirien la jornada partida i les qui directament no van respondre.

Comparteix