Obertes les inscripcions per participar al Parc de Setmana Santa

Comparteix

La proposta d’oci i lleure, que organitza cada any l’Ajuntament, és dirigida a infants d’entre 3 a 12 anys i tindrà lloc del 15 al 18 d’abril, de 9 a 13 h, a l’Institut Candelera.

Des d’aquest dilluns, els infants d’entre 3 a 12 anys ja es poden apuntar a l’alternativa d’oci i lleure que proposa, any rere any, l’Ajuntament, durant les vacances escolars de Setmana Santa. Enguany, el Parc es desenvoluparà del 15 al 18 d’abril, pels matins de 9 a 13 h, al gimnàs de l’Institut Candelera.

Activitats lúdiques i alhora formatives són les que la regidoria de Joventut està preparant pels infants, aquesta Setmana Santa. Entre elles, destaca un taller a la platja a càrrec de Plàncton per conscienciar sobre l’abús dels plàstics i com a novetat, una visita a la Confraria de Pescadors, en la qual s’explicarà el funcionament de la subhasta i la pesca local.

També es faran excursions pel GR-92, jocs i manualitats. El regidor de Joventut, Vicenç Llaó, ha apuntat que es tracta d’una proposta que ofereix un gran ventall d’activitats.

Els pares i mares que estiguin interessats a inscriure els seus fills i filles ho poden fer a les oficines de la regidoria de Festes, al segon pis de l’Ajuntament.  Les places són limitades.

El preu és de 20 euros i la documentació necessària per a la inscripció és el DNI o llibre de família del nen o nena, la seva targeta de la seguretat social, el justificant de pagament i el carnet de vacunació.

Comparteix