L’Ametlla de Mar ha tancat el 2018 amb els cinc principals indicadors econòmics en positiu

Comparteix

Els resultats pressupostaris de l’Ajuntament són, per tercer any consecutiu favorables, amb 776.000 euros de superàvit.

L’equip de govern va donar compte de les finances municipals en el darrer plenari. L’Ajuntament ha aconseguit un romanent de tresoreria de prop d’un milió d’euros (977.000 euros) i un estalvi net de 780.000 euros, un cop tancats els comptes de l’any passat. Unes xifres positives que demostren la bona feina en gestió econòmica, assegura el govern municipal. Jordi Gaseni és l’alcalde:

El contenciós amb Aqualia també es fa visible. Les factures pendents a l’empresa concessionària de l’aigua, després de declarar nul·la la modificació del contracte del 2009 i exigir un canvi de retribució a la baixa, fan que el període mig de pagament sigui de 601 dies. Antonio Espuny és el regidor d’Hisenda:

El deute també continua disminuint. Espuny afirma que s’ha passat els 47 milions del 2015 a uns 36 milions en el tancament de 2018. Això suposaria rebaixar del 135% al 111% la ràtio d’endeutament. Però, la incorporació del préstec de la residència com a deute reconegut ha fet augmentar l’indicador fins el 160%.

Comparteix