S’inicia el període de preinscripció a l’Escola Sant Jordi i l’Institut Candelera pel curs 2019-2020

Comparteix

Fins al 9 d’abril, les famílies tenen temps per apuntar per primer cop el seu fill o filla als centres educatius caleros.

Aquest divendres comença el període de preinscripció pel curs vinent a l’Escola Sant Jordi i l’Institut Candelera. Les famílies interessades en apuntar per primer cop el seu fill o filla als centres educatius caleros, al pròxim curs, hauran de presentar la sol·licitud d’admissió, entre el 29 de març i fins al 9 d’abril.

Són les dates que el Departament d’Educació ha fixat per presentar les sol·licituds de preinscripció escolar per als ensenyaments infantil, primària i secundària del curs 2019-2020.

Només han de fer la preinscripció, aquells que accedeixen a P3, en el cas de l’Escola Sant Jordi, a 1r d’ESO a l’Institut Candelera, o bé per ser admès per primera vegada en qualsevol dels cursos que ofereixen els centres.

El director de l’Institut Candelera, Javier Sánchez, destaca la importància de respectar el termini fixat per garantir l’accés de totes les famílies noves.

Tant a l’Escola com a l’Institut Candelera, la presentació de les sol·licituds, es pot realitzar directament a les oficines dels dos centres o bé per Internet. La directora de l’Escola, Fàtima Garcia, recorda la documentació obligatòria.

En el cas de la Llar d’Infants Xerinola i els cicles de formació professional de la Nauticopesquera, la preinscripció està prevista pel mes de maig.

Comparteix