El Telecentre començarà el 2 d’abril un curs de gestió operativa de tresoreria

Comparteix

La formació, organitzada des de l’Àrea de Formació i Treball de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, és destinada prioritàriament a persones desocupades i subvencionada al 100%.

Nou curs per millorar l’ocupabilitat. El Telecentre començarà la setmana vinent un nou curs administratiu centrat en la gestió operativa de tresoreria. Es farà de manera intensiva durant l’abril a les aules de l’Espai Municipal Part de Cala.

L’objectiu és formar professionals en l’àmbit de l’administració i capacitar-los sobre normativa mercantil i fiscal, confecció de documents de cobrament i pagament, mètodes i funcions de control de la tresoreria o càlculs per la gestió de tresoreria.

En acabar la formació de 90 hores, els alumnes obtindran un certificat de professionalitat que els permetrà tenir un reconeixement acadèmic i també convalidar assignatures, en cas de voler cursar un cicle formatiu en el futur. Maria Marsal és la regidora de Formació i Treball.

Les persones interessades s’han d’adreçar al Telecentre per realitzar la inscripció. La formació està subvencionada al 100%, adreçada principalment a les persones desocupades. L’horari del curs serà de 8.30 a 14.30 h, del 2 al 24 d’abril.

Es tracta d’un mòdul independent que forma part del programa acadèmic del curs d’Activitats de Gestió Administrativa, que té una durada de 900 hores, que es va iniciar el passat mes de gener amb una quinzena d’alumnes.

Comparteix