Dia: 19 de març de 2019
‘La Cuina Tradicional de La Cala’ és el nou llibre de Gabriel Comes i Ma Teresa Nolla
Aquest dilluns, en el marc de les jornades Slow Food Km0 i a la Confraria de Pescadors va tenir lloc la presentació d’aquesta nova proposta literària sobre la cuina calera. ‘La Cuina Tradicional de La Cala. Plats mariners, plats del tros, conserves i llepolies’ amb aquest títol ha sortit a la llum aquest vademècum de […]
Llegeix mésL’esport al nostre poble 19/03/2019
Repassem les jornades futbolístiques del passat cap de setmana del futbol base, amb un anàlisi més exhaustiu de l’Infantil i el Benjamí Federat amb els seus respectius entrenadors, Sergi Quintana i Jordi Llaó.
Llegeix mésMa Teresa Nolla i Gabriel Comes, ‘La cuina tradicional de La Cala’
Ma Teresa Nolla i Gabriel Comes han fet un homenatge a la gastronomia calera amb el seu nou llibre ‘La cuina tradicional de La Cala. Plats mariners, plats del tros, conserves i llepolies’. Ens expliquen ells mateixos d’on va sorgir la idea.
Llegeix mésSubvenció Diputació de Tarragona
La Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntment de l’Ametlla de Mar la subvenció d’interessos de préstec concertats per l’ajuntaments i consells comarcals, de la convocatòria 2018, per un import de 7.000 €.
Llegeix més