La Cala guanya el derbi al Perelló per 2 a 1

Comparteix

El Camp de La Cala va acollir el passat dissabte el partit més esperat per l’afició

El 1r equip de futbol de la SCER de l’Ametlla de Mar es va imposar dissabte per 2 gols a 1 al Centre d’Esports el Perelló. Amb prop de 500 persones d’ambdues aficions a la grada, el partit havia aixecat molta expectació.

Es tractava d’un derbi com els d’abans que venia calent del partit de la primera volta, no pel resultat, sinó per fets extraesportius que van marcar les hores posteriors a la victòria perellonenca. Els dies abans al partit del dissabte, les juntes directives es van esforçar per recuperar la normalitat, fet que sense dubte, va contribuir a baixar la tensió.

Futbolísticament parlant, els dos equips arribaven al partit amb la necessitat de sumar els tres punts, tot i la diferència d’objectius en aquesta lliga. El Perelló, aspirant a l’ascens i havent liderat la competició durant algunes jornades, i La Cala, molt irregular durant tota la temporada, que no ha pogut xafar els 10 primers llocs de la classificació en cap moment i sempre fregant les posicions de descens, fins aquestes últimes jornades.

A la primera part, molta igualtat inicial amb el Perelló disposat a tenir la pilota demostrant el perquè és un dels millors equips de la categoria, amb un parell d’ocasions per a cada equip, tot i que va ser el Perelló que, després d’una pilota al pal de la porteria perellonenca, va protagonitzar un contraatac de la mà de Jack Cid, que acabaria amb el primer gol del partit i el 0 a 1 amb el que s’arribaria al final de la primera part.

A la segona, el panorama va canviar i foren els caleros els que van sortir amb ganes de donar la volta al resultat i assumir el pes del partit i molt aviat, Xavi Fages per la dreta, va aprofitar una passada de Toni Calafat per posar l’empat en el marcador, creuant la pilota al pal contrari del porter. El mateix Faiges va desaprofitar una altra ocasió pocs minuts després en enviar fora un cop de cap a un metre de la porteria.

Arribats els últims 10 minuts el partit es va trencar i el cansament va començar a fer acte de presència, fins que a l’últim minut, una jugada en banda esquerra de Yassine que va marxar en velocitat i va servir a l’interior de l’àrea a Sergi Callau que va atreure a tota la densa abans de fer la passada de la mort a Toni Calafat que llençant-se a terra va poder enviar la pilota a la xarxa.

El gol significava un premi a les ganes de guanyar dels caleros i un cop a la línia de flotació dels perellonencs, que han vist com només podien sumar un sol punt en els darrers tres partits. Mentre a la grada, èxtasi de l’afició calera, que va acomiadar als seus com a herois.

A la classificació, pocs canvis, els perellonencs segueixen tercers, però veuen com el Batea s’escapa a quatre punts, tot i que es veuen afavorits per les derrotes del Jesús i Maria i la Rapitenca B i l’empat del Flix. Per la seva part, la Cala es manté a la 12a posició, però incrementa la distància respecte a les posicions de perill de descens i segueix a dues victòries de la zona de confort.

Comparteix