Tornen ‘Les nocturnes’ de CalaCultura amb un ‘viatge’ a l’espai

Comparteix

El Centre d’Interpretació de la Pesca acollirà, aquest divendres a la nit, una xerrada sobre iniciació a l’astronomia dirigida per un dels membres del col·lectiu, Ramón Gonzàlez.

‘Les nocturnes’ de CalaCultura s’endinsaran aquest divendres a l’espai interestel·lar. El col·lectiu cultural de l’Ametlla de Mar oferirà una xerrada d’iniciació a l’astronomia, a càrrec de Ramon Gonzàlez. Serà a les 22 h de la nit i al Centre d’Interpretació de la Pesca (CIP) del municipi.

Ser capaç d’orientar-se de nit mitjançant els estels i conèixer l’entorn que ens envolta són els principals objectius d’aquesta xerrada divulgativa sobre l’univers i els cossos celestes. La xerrada serà dirigida per Ramón Gonzàlez, membre del col·lectiu i aficionat en aquest món, qui explica els temes que s’abordaran.

Després de la conferència, s’obrirà un torn de preguntes amb els assistents, per poder aprofundir en aquelles qüestions que despertin més interès i curiositats. Aquest particular viatge a l’espai és la segona de les entregues de ‘Les nocturnes’ de CalaCultura, el nou format de xerrades que tracta temes més reflexius i que tenen lloc, com diu el seu nom, de nit.

Comparteix