La Cala – el Perelló: el derbi de la ‘reconciliació’

Comparteix

El partit tindrà lloc aquest dissabte a les 17 h de la tarda al camp de La Cala

El camp de La Cala serà aquest dissabte, a les 17 h, l’escenari del segon derbi de la temporada, entre el primer equip de la SCER i el Centre d’Esports el Perelló. El partit ha vingut precedit per les converses mantingudes entre les dues juntes directives, amb l’objectiu de llimar diferències i retornar les relacions entre ambdós clubs a la normalitat i cordialitat.

Cal recordar que després del partit de la primera volta al Perelló, la junta directiva de l’Ametlla de Mar va anunciar el trencament de relacions amb els seus homòlegs perellonencs. Els fets es remunten al 21 d’octubre i al partit que els perellonencs van guanyar per 3-0.

Una pancarta al·lusiva a un jugador de l’equip calero, va ser penjada a la Vinyeta, i l’àrbitre de l’encontre va manar la seva retirada. Tot i això, al final del partit, els jugadors perellonencs es van fer una foto de celebració amb la mateixa pancarta a l’interior del vestidor, que posteriorment va ser difosa a través de les xarxes socials. 

Els fets van acabar amb una multa de 100 euros al Centre d’Esports el Perelló per part de la Federació Catalana de Futbol, i el trencament de les relacions entre els dos clubs. En les hores posteriors, també van aparèixer a les xarxes socials diverses referències a la pancarta i al president calero que van sentenciar les relacions.

Però, en els darrers dies, s’han produït trobades entre els presidents de les dues entitats, Sergi Quintana per part de l’Ametlla de Mar, i la també calera Mònica Llambrich per part del Perelló, que en les darreres setmanes ha assumit el càrrec.

L’objectiu perseguit per tots dos ha estat el de dotar de normalitat i esportivitat el partit que s’ha de disputar dissabte a les instal·lacions caleres, i que l’únic protagonista del partit sigui el futbol.

Tots dos equips es juguen molt en aquest partit i no arriben en un bon moment. El Perelló es juga les posicions d’ascens, donat que són 3rs a un sol punt del líder. I en canvi, els caleros es troben a la 13a posició i necessiten allunyar-se de la zona de descens.

Tots dos equips es juguen molt en aquest partit i no arriben en un bon moment. El Perelló es juga les posicions d’ascens, donat que són 3rs a un sol punt del líder. I en canvi, els caleros es troben a la 13a posició i necessiten allunyar-se de la zona de descens.

Escolta l’entrevista amb l’entrenador del primer equip, Josep Maria Rovira:

Comparteix