Comença el primer curs d’accés al sector pesquer adreçat a joves extutelats

Comparteix

L’Escola Nauticopesquera participa en un pla pilot per incorporar joves extutelats al sector pesquer.

Des d’aquest dilluns, tretze nois han començat a Tarragona un curs que els formarà perquè puguin incorporar-se al sector marítim. La formació tindrà un mes de durada i els permetrà obtenir els títols professionals de Mariner Pescador, el carnet d’Higiene de la producció primària en pesca extractiva, el títol d’Auxiliar Xarxaire i el certificat de Formació Bàsica en Seguretat.

Frederic Valls és el director de l’Escola de Capacitació Nauticopesquera de l’Ametlla de Mar

El curs és una iniciativa conjunta de la Generalitat i de la Federació Catalana de Confraries de Pescadors de Catalunya, que també veuen la proposta com una oportunitat per resoldre la manca de relleu en el sector.

Comparteix