Arriba la segona edició de la ruta de la tapa ‘Tot s’hi val’

Comparteix

Des d’aquest divendres i fins al 17 de març, 17 establiments del municipi oferiran tapa i beguda per 3 euros.

Filet de porc amb barret d’allioli ‘sobrassat’, pollastre de corral amb gambes o torrada de carxofa confitada i sardina fumada amb caviar, són només tres de les disset tapes que es podran degustar durant aquests dies a la població.

Unes tapes que es caracteritzen per la innovació, ja que els bars tenen plena llibertat en escollir els productes que vulguin per elaborar-les. El gerent de l’Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó, comenta que la idea va sorgir dels mateixos restauradors.

El preu serà de 3 euros per cada tapa, que anirà acompanyada per un quinto Heineken que patrocina la ruta. A més, omplint el tríptic amb els segells de 5 bars diferents s’entrarà al sorteig de menús gastronòmics i sortides amb el Tuna Tour.

Pel que fa a les Jornades Gastronòmiques de la Galera, que organitzen les Viles Marineres de les Terres de l’Ebre, el balanç ha estat molt més positiu. Més de 2.150 menús s’han servit, entre el 8 de febrer i el 3 de març, als 9 restaurants participants de la població.

Comparteix